Hardstylereport.com – JACK OF SOUND TAKES OVER

Genoeg geluld. We laten de artiesten aan het woord. In deze nieuwe reeks nemen de vetste dj’s, producers, en mc’s uit de scene onze Spotify playlist over. Tracks die heel belangrijk zijn (geweest) in hun carrière, nummers die ze inspireren, ontroeren, omdat ze er mooie herinneringen aan hebben. Nieuwe of juist oude platen, of gewoon omdat ze heel vet zijn. Zij zijn de baas.

JACK OF SOUND TAKES OVER
Jack of Sound, a.k.a. Chris Oberman, is een gewaardeerde hardstyle dj en draait op de grootste festivals en feesten. Hoewel hij zich graag aan de hardere kant van hardstyle begeeft, produceert hij niet in hokjes. Raw, euforisch, snoeihard, knettergek, Chris laat zich graag inspireren. Als jonge jongen was hij al volop met muziek bezig en in 2008 won hij de b2s Rookie Nights, waardoor hij een plek op Decibel outdoor in de wacht sleepte.

Jack of Sound - Dominator 2017

Read more